Gyakran felmerülő kérdések

Gyakran felmerülő kérdések


Tényleg működik? Van már észrevehető eredmény?

Igen működik, erre bizonyíték az Európa szerte és U.S.A-ban készült kutatások


Hetente hány kezelést vehetek igényben?

Átlagosan 2 alkalom a javasolt. Ha a kezelési folyamat alatt tekintélyes súlyt veszít el vagy hosszú ideje problémás cellulitja van, akkor heti egy alkalom javasolt. Heti 2 alkalomnál több kezelés nem hoz nagyobb eredményt.


Meddig tart egy kezelés?

Átlagosan egy kezelés 35 percig tart. A kezelés során a problémás test részére jobban koncentrálunk, de az általános vérkeringés és kibocsátási folyamat elősegítése érdekében más testrészekre is kellő időt szakítunk.


Hány kezelés után észrevehető az eredmény?

Általában az emberek 5 vagy 6 kezelés után már észreveszik az eredményt, de átlagosan 14 alkalom ajánlott egy teljes programhoz.


Mikor múlik el az eredmény?

Az életstílustól, kortól és hormonális változásoktól függően néhány hónaptól akár évekig tarthat. A teljes program lezajlása után havi egy karbantartó kezelés ajánlott.


Zsírleszívás után mikor lehet alkalmazni a kezelést?

A kezelés igénybe vétele előtt kérje ki az orvosa véleményét. Általában a összehúzó ruha eltávolításáig érdemes várni.


A kezelés helyettesíti a fogyókúrát és a tornát?

Nem. Tulajdonképpen az ENDERMOLOGIE kezelések alatt megfelelő diéta és a mozgás erősen ajánlott. Legtöbb esetben ezek elősegíthetik a kezelés eredményességét.


A kezelés férfiakon is segít?

Természetesen. A problémás területek, mint "mentőöv" vagy megereszkedett mell szöveteken nagyon látványos eredményt lehet elérni.


Miért kell viselni LPG kezelőruhát a kezelések alatt?

Az LPG kezelőruha lehetővé teszi az ENDERMOLOGIE kezelőfej minél simább gördülését és megfelelő higiéniát biztosít.


A gép feszesíti a bőrt? Fogok-e súlyt elveszíteni?

A kezelések után a bőr feszessége javul. A megereszkedés csökken és a bőr simává válik. Ez nem fogyasztógép, azonban számos kliens súlycsökkenést tapasztalt, főleg akkor veszítették el legjobban a zsírpárnákat, amikor az LPG gépet használták.


Van valamilyen mellékhatása?

Jelentéktelen.


Ha terhes vagyok, akkor is igénybe vehetem a kezelést?

Eddig nem tapasztaltak semmiféle összefüggést az ENDERMOLOGIE és a terhességi problémák között. Azonban a terhesség alatt a kezelés használatát NEM ajánljuk.