Aromaterápia

Aromaterápia

Cellulit kezelés, bőrfeszesítés, intenzív salaktalanító hatás 
– feltalálói nagydíjjal kitüntetve

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk , azaz a combról, a hasról, a fenékről s egyúttal megszépüljön a bőrünk. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel, a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért dr. Dolensky urat az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntették ki.

A módszer egy hideg-meleg hatáson alapul. A Celu Lotionban lévő éterikus olajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, menthol, rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenziv vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai mindemellett gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.


Kinél alkalmazható ez a kezelés?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére. 
(haskötény esetén a 18 cm-es körfogatcsökkentési eredmény sem számít ritkaságnak) 
Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva. 

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?

Mivel a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, mikor használatát mégsem javasoljuk.

Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, diabetesz I, keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók esetén.


Hány kezelésre lesz szükség?

Ez attól függ, hogy a vendég mennyit szeretne karcsúsodni, mennyire laza a bőre, függ a nyúlási csíkok (striák) állapotától, illetve a cellulit fokától.

Általában 10 alkalomból álló kúraszerű kezelést ajánlunk, heti 2-3 alkalommal.

Szükség esetén több kúrát alkalmazhatunk, mely során néhány hónap alatt még a legreménytelenebbnek tűnő esetek is látványosan átalakulnak.

Fontos, hogy a vendég betartsa a kezelő szakember javaslatait, mely természetesen jelentősen fokozza és optimalizálja a kívánt hatást.


Fontos teendők az eredmények fokozása érdekében:

•  3-4 órával a kezelés előtt a vendég ne vegyen magához szilárd ételt, mert így a szervezete a véráramba jutó tápértékeket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el!

•  Fogyasszon legalább 2,5 liter napi folyadékot. Cukormentes vitaminitalokat, ásványvizet, vizelethajtó méregtelenítő teákat.

•  A megfelelő folyadékmennyiség elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet eredményesen tudja lebontani, eltávolítani a tárolt zsírokat és méreganyagokat.

•  Alkoholt és szénsavas italokat ne fogyasszon!

•  Szolárium vagy szauna használata a kezelés előtt javasolt. Közvetlenül a kezelés után ne napozzon, vagy szoláriumozzon.

•  Kezelést követően 3-5 órán keresztül ne tusoljon.

•  Ha egészsége megengedi, a testsúlyának intenzív lecsökkentését segítse elő egy személyre szabott, gondosan összeállított egészséges diétával